MAZE STAGE

HOUSE, DISCO & TECHNO

HERRIE MET GERRIE DJ TEAM

Herrie met Gerrie DJ Team staat voor dik feest. Jaar en dag al in begrip in heel Nederland. Techhouse met een hoek af!

KAPIBARA

Deze boys hebben al jaren een eigen stijl die je niet kan doen stilstaan! Allnighters in Complex en Labyrinth Club zijn als legendarisch beschreven.

SEELEN

Seelen was een vaste waarde elk jaar weer op Maze Festival. Illusion resident en één van de grondleggers van 12 Inch Lovers.

KWIJT TREK SYSTEM

Een beetje ABBA, funky disco, zelfs een meezinger. Met Kwijt Trek System kan van alles gebeuren. Bereid je voor op een wazig feest op de Maze stage.

MR GRAMMY

Nog een vaste waarde op Maze Festival is deze Barabar resident. Classics in the mix met techhouse knallers van het moment.

AMICITIA

Dit zeer talentvol Limburgs duo zal de Maze Stage met een pompende maar vooral melodische techno set afsluiten.

DELICZ & VERITAS

Deze heren staan aan de basis van Maze Festival met waanzinnige setjes op de Vision stage. Een energiek duo van de Maaskant... we like!

BJORN MIGDALSKI

We're going to get groovy met Groovy Tunes resident Bjorn Migdalski. Vaste gast op Maze en 23 juli zal hij vast en zeker tonen waarom!

ILYA

Come early... Want DJ Ilya zal de Maze Stage op gang knallen met funky zomerse house plaatjes. Ideaal met een cocktail aan de oevers van de Maas.

RICKY BILBAO

Discoballen, vinyl plaatjes en funky house deuntjes. Strik de veters van je dancing shoes maar stevig vast want bij Ricky Bilbao gaan we hard!

the best of maze festival

Maze is eindelijk terug!

TICKETS