FAQ

ATMOZ OPEN AIR

Algemene info

Atmoz Open Air gaat zaterdag 22 juli 2023 door van 14 uur tot 01 uur. Dit op de Maze Festival terreinen (Heerenlaakplas, Maaseik). Wanneer je het festivalterrein verlaat is het helaas niet meer mogelijk om opnieuw binnen te komen. Bij bijzondere of onverwachte (nood)situaties kan de beveiliging hier een uitzondering voor maken. Op het terrein kan je pinnen. We voorzien drank, foodtrucks en sigaretten. Ook voor veganisten zal er een foodaanbod zijn. De munten zijn enkel zaterdag geldig. Ze zijn niet omruilbaar.

Herbruikbare bekers, hoe werkt het?

Ecotoken: Ontvang een beker, perfles of blik na het overhandigen van jouw ecotoken. Bewaar hierna je beker, petfles of blikje!

Volgende bestelling
: Lever 1 beker, petfles of blik in per drankje dat je bestelt en betaal enkel voor je nieuwe bestelling.

Geen nieuw drankje?
Ruil jouw beker, petfles of blik voor een ecotoken aan de bar om.

Beker, pet of blik kwijt?
Betaal 1 extra drankmunt per drankje. Bewaar dus jouw beker, petfles of blik goed!

Wat is het drugsbeleid?

We hanteren een nul tolerantie beleid ten aanzien van drugs. Het is verboden om enige vorm van drugs te gebruiken, te dealen of in bezit te hebben. De beveiliging en organisatie kunnen de toegang ontzeggen aan iedereen die onder invloed lijkt door alcohol, drugs of andere middelen. We kunnen alleen specifieke medicijnen toestaan als je een geldig medisch attest hebt. Elke bezoeker heeft de mogelijkheid om zijn drugs in een verzegelde box te deponeren voor hij het festival betreedt. Dit kan anoniem en zonder strafrechtelijke vervolging.

Wat is de minimum leeftijd?

De minimum leeftijd op Atmoz Open Air is 18 jaar. U dient zich bij het betreden van de festivalsite kunnen legitimeren.

Zijn er lockers?

Er zijn een beperkt aantal lockers voorzien op de festivalsite. U kan een locker huren inclusief waarborg bij de munten unit.

Waar kan ik parkeren?

Stel je GPS in op 'Houtweg, 3680 Maaseik'. Volg zeker onze parking wegwijzers. In heel Aldeneik is er op zaterdag 14 augustus en zndag 15 augustus een parkeerverbod. Hier zal streng op toegezien worden.