THE LINE-UP

ATMOZ MAINSTAGE | DISKOTEKA STAGE

Deze helden gaan op zaterdag 20 juli Atmoz en Diskoteka vertegenwoordigen in Maaseik! Klaar voor house, club, groove & retro classics all day long?

PAT KRIMSON

De grondlegger en creater van Atmoz kan niet ontbreken. Pat Krimson is niet kapot te krijgen en zal ook op 20 juli weer 2 sets spelen in maaseik.

ATMOZ MAINSTAGE

DJ GHOST

Cherrymoon en Bonzai legend DJ Ghost is onze special guest op de Atmoz mainstage. Hij is helemaal klaar 'to blow up our speakers'.

ATMOZ MAINSTAGE

MR GRAMMY

Mister Barabar is back! Grammy zal de Diskoteka sateg op AOA met dikke house bangers & groove classics afsluiten! Cloing with a bang!

DISKOTEKA STAGE

DJ FRANCOIS

Maaseik dat op amper enkele meters van de Nederlandse grens gelegen is... Dat vraagt voor een Dutchie met Zino legend DJ Francois.

ATMOZ MAINSTAGE

MISCHA

Mischie is een vaste waarde op de Limitzz events maar ook voormalig resident van The Loft. Dus de ideale man voor Diskoteka!

DISKOTEKA STAGE

G-ROAM

Dutchie in the house. G-Roam is de host van de Atmoz edities in Maastricht maar altijd te vinden voor een classics setje!

ATMOZ MAINSTAGE

NICO PARISI

Nico weet als geen ander die-hard Atmoz fans te bespelen. De laatste maanden gaat hij weer over de tongen met zijn 'Metro' track...

ATMOZ MAINSTAGE

NINA NOËN

Nina Noën timmert aardig aan de weg met bookings op Extrema Outdoor Belgium en Solar. One to watch op onze Diskoteka stage!

DISKOTEKA STAGE

GERT CORVERS

Gert Corvers was de man die vinyl plaatjes aan de man bracht in MVC Hasselt. Met andere woorden een turntable master!

ATMOZ MAINSTAGE

FRANCO LA CARA, DANN & VERITAS

Diskoteka brengt de residents van back in the days! Dann, Franco La Cara en Veritas brengen de sound van Lazzurra terug tot leven op 20 juli.

DISKOTEKA STAGE

GEMENI

De longtime Atmoz resident van de Maaskant! Na een jaartje afwezigheid is Gemeni terug op Atmoz Open Air en je zal het geweten hebben!

ATMOZ MAINSTAGE

CHRIS CLAEZE

Met Retro Clash brengt Chris Claeze de classics back to life! Ook een graag geziene gast bij Illusion, Carat, 12 Inch Lovers en Groovy Tunes.

DISKOTEKA STAGE

PK

Met het alterego PK brengt Pat Krimson melodische house & techno naar de oevers van de Maas in Maaseik

DISKOTEKA STAGE

DOMINICO

Our man, de enige resident van Diskoteka is er uiteraard ook deze editie weer bij! Expect the classis als ook de bommen van nu!

DISKOTEKA STAGE

RICKY BILBAO

Back once again op Atmoz Open Air. De funky house en disco beats van Ricky Bilbao, die jaren resident is geweest in Peppermill, NL.

DISKOTEKA STAGE

DONELLY

Afgelopen editie in Area V sloot Donelly het feest met een waanzinnige knal af. He's back for more! Zaterdag 20 juli, Maaseik. Check!

DISKOTEKA STAGE

RALPHEUS

Vroeg komen is de boodschap want Ralpheus zal de Atmoz stage in gang knallen. House maar ook zwoele groovy classics gegarandeerd.

ATMOZ MAINSTAGE

BJORN MIGDALSKI

Afgelopen Atmoz Open Air als een deel van het Groovy Tunes DJ team. Dit jaar trekt Bjorn Migdalski met een solo set deze lijn door!

DISKOTEKA STAGE