COVID-19

INFORMATIE & instructies

Je bent volledig gevaccineerd + 14 dagen.

Zowel Belgen als Nederlanders hoeven geen test te ondergaan wanneer ze zeker 14 dagen voor Atmoz Open Air volledig gevaccineerd zijn. BELG: Download de Covid Safe app op jouw mobiel. Jouw vaccinaties zullen te zien zijn na het aanmelden op de app. Vergeet zeker niet op ‘Controleer op nieuwe certificaten’ te drukken zodat deze volledig up-to-date zijn. NEDERLANDER: Download de Coronacheck.nl app op jouw mobiel. Jouw vaccinaties zullen te zien zijn na het aanmelden op de app. OPGELET: Je moet de internationale QR code downloaden en tonen bij de Covid-19 controle op Atmoz Open Air. Neem de app + jouw identiteitskaart mee naar Atmoz Open Air. Tot na de Corona controle is een mondmasker / kapje en afstand bewaren verplicht. Wanneer je na controle Covid-19 negatief bent op de app, krijg je toegang tot de festivalsite.

TIP: Denk eraan dat je pas toegang kan krijgen nadat je 14 dagen volledig gevaccineerd bent. Dus je laatste vaccinatie moet gebeurt zijn op 30 juli als je op zaterdag komt en op 31 juli als je op de zondag editie komt. Niet volledig gevaccineerd? Hieronder staan de opties voor BE & NL.

AOA 2023 IS SOLD OUT

Wow! Net zoals de afgelopen jaren is ook dit jaar Atmoz Open Air volledig uitverkocht. Er zijn dus geen tickets meer beschikbaar. Ook zaterdag zelf zullen er geen tickets meer te verkrijgen zijn aan de dagkassa.

Hieronder de link naar Ticketswap. Een betrouwbaar kanaal waar je tickets kan ruilen. Tot zaterdag!

TICKETSWAP