COVID-19

INFORMATIE & instructies

Je bent volledig gevaccineerd + 14 dagen.

Zowel Belgen als Nederlanders hoeven geen test te ondergaan wanneer ze zeker 14 dagen voor Atmoz Open Air volledig gevaccineerd zijn. BELG: Download de Covid Safe app op jouw mobiel. Jouw vaccinaties zullen te zien zijn na het aanmelden op de app. Vergeet zeker niet op ‘Controleer op nieuwe certificaten’ te drukken zodat deze volledig up-to-date zijn. NEDERLANDER: Download de Coronacheck.nl app op jouw mobiel. Jouw vaccinaties zullen te zien zijn na het aanmelden op de app. OPGELET: Je moet de internationale QR code downloaden en tonen bij de Covid-19 controle op Atmoz Open Air. Neem de app + jouw identiteitskaart mee naar Atmoz Open Air. Tot na de Corona controle is een mondmasker / kapje en afstand bewaren verplicht. Wanneer je na controle Covid-19 negatief bent op de app, krijg je toegang tot de festivalsite.

TIP: Denk eraan dat je pas toegang kan krijgen nadat je 14 dagen volledig gevaccineerd bent. Dus je laatste vaccinatie moet gebeurt zijn op 30 juli als je op zaterdag komt en op 31 juli als je op de zondag editie komt. Niet volledig gevaccineerd? Hieronder staan de opties voor BE & NL.

KOOP HIER JOUW TICKETS

Reeds meer dan 50% van de tickets zijn de deur uitgegaan in de pre-registratie periode. De volgende ticketwave is deze van de earlybirds. Snel zijn is de boodschap want Atmoz Open Air was in 2021 en 2022 volledig uitverkocht. You've been warned ;-)

AOA 2023 TICKETS

BUS TICKET

Vind je maar geen goede bob? We hebben een party bus met de verschillende stopplaatsen. Incl. heen / terug. ex. toegangsticket AOA.

Deze tickets zijn momenteel nog niet beschikbaar. Willen jullie met een grote groep komen feesten? Laat het ons even weten via info@atmozreunion.be.