COVID-19

INFORMATIE & instructies

Je bent volledig gevaccineerd + 14 dagen.

Zowel Belgen als Nederlanders hoeven geen test te ondergaan wanneer ze zeker 14 dagen voor Atmoz Open Air volledig gevaccineerd zijn. BELG: Download de Covid Safe app op jouw mobiel. Jouw vaccinaties zullen te zien zijn na het aanmelden op de app. Vergeet zeker niet op ‘Controleer op nieuwe certificaten’ te drukken zodat deze volledig up-to-date zijn. NEDERLANDER: Download de Coronacheck.nl app op jouw mobiel. Jouw vaccinaties zullen te zien zijn na het aanmelden op de app. OPGELET: Je moet de internationale QR code downloaden en tonen bij de Covid-19 controle op Atmoz Open Air. Neem de app + jouw identiteitskaart mee naar Atmoz Open Air. Tot na de Corona controle is een mondmasker / kapje en afstand bewaren verplicht. Wanneer je na controle Covid-19 negatief bent op de app, krijg je toegang tot de festivalsite.

TIP: Denk eraan dat je pas toegang kan krijgen nadat je 14 dagen volledig gevaccineerd bent. Dus je laatste vaccinatie moet gebeurt zijn op 30 juli als je op zaterdag komt en op 31 juli als je op de zondag editie komt. Niet volledig gevaccineerd? Hieronder staan de opties voor BE & NL.

LATE AOA TICKET (50 OVER)

We zijn in de "Late ticket" wave van Atmoz Open Air beland. Nog slechts 50 tickets beschikbaar!

KOOP HIER JE TICKET

BUS TICKET

Vind je maar geen goede bob? We hebben een party bus met de volgende stopplaatsen. Incl. heen / terug. ex. toegangsticket AOA.

14:00 
Beringen (Kamerstraat 1) (Secret garden)
14:25
 Hasselt (5th Avenue bij Kinepolis)
14:50
 Genk (bushalte Thorpark)
15:10
 Lanaken (Cultureel Centrum, Aan de Engelse Hof 10)
15:25
 Maasmechelen (Carpool, N78)
---
01u30 Rit retour vanuit Maaseik na festival. 

KOOP HIER JE BUSTICKET

EARLY BIRD TICKET

Helaas! Alle early bird tickets zijn reeds volledig uitverkocht.

SOLD-OUT

REGULAR TICKET

Helaas! Alle regular tickets zijn volledig uitverkocht.

SOLD-OUT