COVID-19

INFORMATIE & instructies

Je bent volledig gevaccineerd + 14 dagen.

Zowel Belgen als Nederlanders hoeven geen test te ondergaan wanneer ze zeker 14 dagen voor Atmoz Open Air volledig gevaccineerd zijn. BELG: Download de Covid Safe app op jouw mobiel. Jouw vaccinaties zullen te zien zijn na het aanmelden op de app. Vergeet zeker niet op ‘Controleer op nieuwe certificaten’ te drukken zodat deze volledig up-to-date zijn. NEDERLANDER: Download de Coronacheck.nl app op jouw mobiel. Jouw vaccinaties zullen te zien zijn na het aanmelden op de app. OPGELET: Je moet de internationale QR code downloaden en tonen bij de Covid-19 controle op Atmoz Open Air. Neem de app + jouw identiteitskaart mee naar Atmoz Open Air. Tot na de Corona controle is een mondmasker / kapje en afstand bewaren verplicht. Wanneer je na controle Covid-19 negatief bent op de app, krijg je toegang tot de festivalsite.

TIP: Denk eraan dat je pas toegang kan krijgen nadat je 14 dagen volledig gevaccineerd bent. Dus je laatste vaccinatie moet gebeurt zijn op 30 juli als je op zaterdag komt en op 31 juli als je op de zondag editie komt. Niet volledig gevaccineerd? Hieronder staan de opties voor BE & NL.

LAATSTE TICKETS

De allerlaatste regular tickets vliegen nu de deur uit. NOG 50 REGULARS tickets daarna is Atmoz Open Air ook dit jaar weer sold out. Wacht dus niet te lang met bestellen.

Ticketshop: tiqs.com/AOA2024WebTickets

Pre-register tickets: SOLD OUT
Earlybird tickets: SOLD OUT
Regular tickets: 50 TICKETS
Group tickets: SOLD OUT
Late group tickets: 10 TICKETS
Bus tickets: 24 TICKETS

KOOP HIER JOUW TICKET

BUS TICKETS

BERINGEN - HEUSDEN - ZONHOVEN - HASSELT - GENK - OPGLABBEEK

Onze partybus brengt je naar AOA en uiteraard ook daarna veilig terug thuis. Slechts 50 plaatsen.

13:00 Beringen (Kamerstraat 1) (SG)
13:20 Heusden (Mijn Kebab, Koolmijnl. 383)
13:35 Zonhoven (A. Heijn, Heuveneinde. 20)
13:50 Hasselt (5th Avenue bij Kinepolis)
14:15 Genk (bushalte Thorpark)
14:30 Opglabbeek (bushalte Dorpsplein) 

01:15 Terugrit (Bus parking)

KOOP HIER JE BUS TICKET